image image image image
Interjú Peter Fraser-rel (készítette: Matt Laughlin) Az ún. nutri-energetikai rendszer (Nutri-Energetics System, NES módszer) új összefüggésbe helyezi a betegségekről alkotott felfogást, egy új paradigmát jelent az orvostudományban. A nutri-energetikai rendszer több, mint 25 év kutatásának eredménye, mely egyfelől a kvantumelmélet és a biofizika, másfelől a keleti orvosi szemlélet szintézise, különös tekintettel arra, hogyan működik az információátvitel a biológiai rendszerekben. Ez a cikk az ún. kvantumelektrodinamikus (QED) emberi testmezőnek a feltérképezését mutatja be. Teljes cikk...
Az Emberi Test Mező (Human Body Field HBF) A biofizikusok az atomi információ átvitel elméletét kiterjesztették a biológiai szervezetekre és kimutatták, hogy ez az információ átvitel hozza létre az élet létfontosságú összetevőit. A vizsgálatok egy specifikus, információ alapú biomező létezését igazolták, amit emberi testmezőnek (ETM) hívnak. Az ETM (angolul Human Body Field) intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb létrehozó, szabályozó és ellenőrző mechanizmusa. Teljes cikk...
Mik azok a NES Infocseppek? A NES Infocseppek: ásványok kolloidjait, (amibe holografikus információt kódoltak lézeres eljárással), és növényi kivonatot tartalmaznak. A megfelelő cseppek hozzásegítik a szervezetet ahhoz, hogy beindítsa az öngyógyítás folyamatát. Teljes cikk...
Hogyan működik a Nutri Energetics System? A Nutri-Energetics System (NES terápia) forradalmian új, számítógépes állapotfelmérés. A rendszert Peter Fraser és Harry Massey fejlesztették ki. Működése a biofizika felfedezéseken alapul. Sokkal többek vagyunk mint kémiai vegyületek. A kutatók egészen az emberi lét szerkezetének a kezdetéig próbáltak visszamenni, hogy létrehozzanak egy teljesen új terápiás rendszert. Ez a kezdet nem más mint a lélek teremtési aspektusa, a szakrális geometria. Teljes cikk...
2010. augusztus 05. csütörtök, 22:30

Az Emberi Test Mező (Human Body Field HBF)

A biofizikusok az atomi információ átvitel elméletét kiterjesztették a biológiai szervezetekre és kimutatták, hogy ez az információ átvitel hozza létre az élet létfontosságú összetevőit. A vizsgálatok egy specifikus, információ alapú biomező létezését igazolták, amit emberi testmezőnek (ETM) hívnak. Az ETM (angolul Human Body Field) intelligens, strukturált és a szervezet legfőbb létrehozó, szabályozó és ellenőrző mechanizmusa.

Az emberi testmező az alábbi szinteket foglalja magában:

 • Kémiai - a kémiai testet alkotó atomok és molekulák
 • Biológiai - a bennünket alkotó sejtek, szervek, csontok, szövetek, stb.
 • Mentális - a gondolkodás, következtetés és a tudatos cselekvés képessége
 • Érzelmi - az érzelmek kifejezése, ami alapvető része annak, hogy kik is vagyunk
 • Memória - rövid- és hosszútávú memória, valamint a test sajátos képessége, hogy emlékezzünk arra, kik vagyunk és milyen traumákat éltünk át a múltban
 • Energetikai - különböző finom energia mechanizmusok (mezők), amelyek működéseink fontos területét képezik, ide tartoznak pl. az akupuntúrás meridiánok.

Az ETM (emberi testmező) a fenti szinteken integrálja, szabályozza és koordinálja az élő, tudatos szervezetet és annak felsorolt területeit. Ezen területek mindegyike létezik; egyiket sem lehet kihagyni. (Azt még jelenleg sem tudjuk kielégítően megmagyarázni, hogy hogyan működnek együtt.)

Az emberi testmező tehát információ átvitelen keresztül valósítja meg az élettelen kémiai vegyületek élő szervezetté történő szerveződését.

Az emberi testmező torzulása esetén a hozzátartozó szabályozó, koordináló működések károsodnak és az illető jóléte romlik (betegségek).

A testmező számos okból torzulhat, ilyenek a toxinok (mérgező anyagok), az érzelmi konfliktusok, a fizikai traumák, az elektromágneses szennyeződések, stb.

Az emberi testmező integritása helyreállítható, és így a szervezet öngyógyító képessége megerősödik, helyreáll.

A NES kutatói Peter Fraser vezetésével fejlesztették ki az emberi testmező mérésének, az integritás meghatározásának és számítógép képernyőjén történő megjelenítésének lehetőségét.A NES kutatói Peter Fraser vezetésével fejlesztették ki az emberi testmező mérésének, az integritás meghatározásának és számítógép képernyőjén történő megjelenítésének lehetőségét, valamint az emberi testmező hibáit korrigáló szereket is, amelyek közvetlenül lépnek kapcsolatba az ETM-el és korrigálják torzulásokat.

A Nutri-Energetic vizsgálat (NES mérés) azonosítja az emberi testmező diszharmóniáit és meghatározza a megfelelő működésének visszaállításához szükséges korrigáló infocsepp kombinációt is, ami végül is a szervezet veleszületett öngyógyító képességét használja, így természetes úton jön létre a pozitív változás a fent ismertetett összes szinteken.

A paciens a NES vizsgálathoz egyszerűen a testmező mérőre (szkenner) helyezi a kezét és néhány másodperc alatt automatikusan megtörténik a mérés és az értékelés. Ez egy teljesen biztonságos, passzív mérési folyamat; sem jelet, sem feszültséget a szkenner nem bocsát ki, egyszerűen csak leolvassa a testmezőt. Néhány mp. után a 150 jellemzőből származó mérési eredmény megjelenik a számítógép képernyőjén.

Az első mérés az emberi testmező alapszint tényezőire koncentrál, a későbbi vizsgálatok során pedig egyre mélyebb szintek kerülnek vizsgálatra.

Az Emberi Testmező (ETM) korrigálói - az infocseppek

Az info-cseppeknek 5 típusa van és jelenleg közel 70 féle létezik belőlük.

 • A Nagy Mezők (Big Field) két infocseppje

A PLT-csepp, amely helyreállítja az emberi testmező polaritását, valamint a BFA-infocsepp, amely helyreállítja az emberi testmező fő tengelyeit (É-D, K-Ny), valamint az ún. mágneses tengelyt.

 • Energetikai Driverek (ED) az energetikai vezérlők.

A 16 féle ED info-csepp az információátvitelt segíti elő az egyes szervek között és energetizálja a testmezőt, hogy az optimálisan irányíthassa az életműködéseket. Az ED-k elindítják a szervek méregtelenedését és támogatják a sejtek, különösen az immunsejtek képződését.

 • Energetikai Integrátorok (EI).

A 12 energetikai integrátor info-csepp visszaállítja a kommunikációs utakat a szervek, a sejtszervecskék és a szervezet több ezer különböző információs szabályozása között. Az EI-ok magukban foglalják az akupunktúrás meridiánok, a mentális működéseket és a szervezet érzelmi kommunikációját.

 • Energetikai Terrének (ET) az energetikai terepek/területek.

A 16 féle ET info-csepp megszünteti az emberi testmezőben az energetikai károsítók (patogének) által okozott rendkívül veszélyes energetikai zavarokat, amelyek jelentős információs mezőhibákat okoznak. Specifikus szövetekben és szervekben jelentkeznek és kapcsolatban állnak a betegségeket okozó mikroorganizmusokkal (vírusok, baktériumok, gombák, stb.).

 • Energetikai Sztárok (ES).

A 16 féle ES info-csepp azokban az esetekben használható, amikor jelentős blokkok vannak a szervezet anyagcsere útjaiban és túlélő mechanizmusaiban. A NES kezelés leghatékonyabb szintjét képviselik és csak akkor használhatók, ha a korábbi info-cseppek nem voltak képesek teljes mértékben korrigálni az emberi testmező zavarait.

Az info-cseppek hatására beinduló méregtelenítés során a következő tünetek jelentkezhetnek:

 • Hányinger/étvágyváltozások
 • Hasmenés vagy a széklet színének/szagának megváltozása
 • Orrváladékozás
 • Fejfájás
 • Fokozott vizeletmennyiség és a vizelet színének/szagának megváltozása
 • Érzelmi kitörések, sírás, régi traumák felidézése
 • Influenza-szerű tünetek
 • Bőrkiütés
 • Átmeneti hízás, mivel a szervezet újra hatékonyan kezdi emészteni a táplálékot
 • Fokozott fáradság
 • Láz
 • Fokozott izzadás/testszag
 • Nyelvlepedék
 • Régi tünetek ismételt jelentkezése

Ez a méregtelenítési folyamat teljesen biztonságos, nem befolyásolja a gyógyszeres kezelést vagy az egyéb szedett táplálék-kiegészítőket, de néha kényelmetlen lehet, amikor a szervezet visszakapja a hatékony és hatásos működésképességét. Ha úgy érzi, hogy a méregtelenítés túl erős, hagyja ki az info-cseppeket 3 napig, majd kezdje újra csökkent adaggal. Ha például 6 cseppet szedett, 3 cseppel kezdje újra 3 naponként, és lassan építse fel újra az ön számára optimális cseppadagokat. Ha észleli a detoxikációs tüneteket, de nem érzi elviselhetetlennek, folytassa a javasolt protokollt, de ne emelje a cseppek számát a következő szintre, csak ha már enyhültek vagy megszűntek a tünetek.

A gyógyulási folyamat során nagyon fontos, hogy sok vizet igyon, friss élelmiszereket egyen, tartózkodjon friss levegőn és mozogjon ha erre módja van, hogy biztosítsa a szervezete számára mindazt, ami az egyensúly kialakításához szükséges.

 

Oldalainkat 3 vendég böngészi